Lite uppdatering kanske...

Nähä, det kanske är dags att uppdatera lite... Nu är det verkligen jättelänge sen sist, men har ju faktiskt huvudansvar över en annan blogg oxå, hann jag inte med en förrut, så hinner jag ju inte med två nu... Så är det ju, men okej jag får lite dåligt samvete nu när jag har fått en så himla fin sida, så måste jag väl anstränga mig lite extra...
Här går livet jäkligt snabbt, lilla älskade knodd är snart 6 veckor... jaha och var tog dem veckorna vägen? Shit alltså, hur ska det här sluta, kommer ju bli gammal (okej Sofie, ännu äldre menar jag... :-) )  jäkligt snabbt om det inte hiar sig lite snart...
Liam är verkligen världens snällaste, han sover, äter, jollrar o ler precis som han ska, kan ev bli lite kinkig ibland, men det brukar gå över rätt så snabbt... Och dessutom är han världens sötaste (ev något partisk kanske...)



Marcus har hunnit fylla 30, och mitt lilla överraskningskalas blev väldigt lyckat. För er som inte vet det så bjöd jag in alla gamla kompisar o nya oxå såklart, till kalas utan att Marcus visste om det. Vi började em med tävling på utmaningarnas hus, där väntade alla när marcus kom helt ovetande dit, lite överraskad blev han... :-)





Sen blev det middag och samkväm på kvällen, ytterst trevligt, så himla roligt att träffa alla efter så lång tid...







Senare gick de flesta ut, och ragglade sen hem framåt 5:30-hugget efter efterfest hos Jens... Tur att jag har ett barn att ta hand om, hade aldrig överlevt... :-)
Iallafall så hann de med att hänga lite med Oldsberg, som de sen delade taxi med. Sånt tycker jag ät coolt, jag gillar kändisar... :-)



Tack snälla ni som var här gjorde dagen väldigt rolig och lyckad!
Och framförallt ett jättetack till våra familjer som gjorde ett jättejobb...

RSS 2.0