9/10 Återuppstigen från det döda

Ja inte kunde man väl i sin vildaste fantasi tro att denna blogg skulle uppdateras igen. Men jag fick lite nostalgiska känslor och så kände jag att det kan vara skönt att skriva av sig om lite annat i livet, och inte bara om Liam som vi gör i hans blogg (okej, vi kanske är så flitiga där heller, men lite bättre uppdatering än här iaf).
Dock är ju tiden knapp i detta hektiska liv, så kan inte garantera någon kontinutet, men jag gör mitt bästa. Det vet ni.. :)
Jag är omåttligt trött på att vara sjuk nu, har iofs inte varit dålig så många dagar, men däremot har jag varit förkyld i en evighet känns det som, och Liam har varit hemma i över en vecka av diverse olika sjukdomar. Kan vi inte bara få vara friska nu...
I Torsdags drog inomhusträningen igång, och jag var inte ens där. Det suger apa.. Att spela fotboll inomhus kan vara bland det roligtast jag vet. Och jag hade verkligen sett fram emot denna träning ända sen utomhus drog igång i Januari för snart ett år sen... Men men, den som väntar på något gott... Dock missar jag nog morgondagens träning oxå, men på torsdag, då jävlar...
Tänk att fotboll kan vara så kul... :)
Dock kanske jag börjar bli lite gammal, iaf om man tänker på kommenarerna jag fått på BÅDE Intersport o Stadium när jag skulle hitta nya fotbollsskor.
Jag: Jag letar efter inomhusfotbollskor i strl 37.
Dem: Är det till kille eller tjej?
Jag: De är till mig...
Dem: ehh jaha...
Kan vara så att de trodde att jag var ute efter skor typ till mina barn eller så.. Men men, jag får väl bjuda på den kanske.. :) Det börjar dock bli svårt att värja sig från alla pikar.. Rullator hit, och rullator dit... Hon kanske inte var helt ute och cyklade ändå, min hetske motståndare som uppenbarligen retade sig en aning på min ålder... :)

Det är dessutom surt att behöva vara hemma från jobbet. Jag har lyckats få tag på enbart toppenjobb. Grattis till mig! Halvtid på särskolan, halvtid i simhallen, och så lite timmar på Kotten. Trivs utmärkt bra på alla ställen, och mina kollegor kan vara de bästa. Tyvärr är det än sålänge bara vikariat fram till sista december, sen får vi se vad som händer. Hoppas innerligt att jag får vara kvar...

Nähä, snart ska vi bylta på oss sjuklingar lite kläder, och komma ut i friska luften en stund. Vi ska åka in till storstan och heja på Malins IFK, när de förhoppninsvis krossar sina motståndare. Chansen finns ju faktiskt fortfarande för avancemang till allsvenskan, dock är den liten, och kanske det är lika bra det, ett rätt så stort steg att gå. Det kanske lika gärna kan vänta något år till. Men det vore ju iaf nice och avsluta säsongen på ett snyggt sätt. Typ komma tvåa... :)

Ni som är observanta ser att det idag är exakt ett år sen jag skrev senaste inlägget. Det var väl lite festligt.. :) 

RSS 2.0