Magproblem...

Hur blir man egentligen av med allt fläsk på magen?????



Obs! Jag vill bara klargöra att det aktiskt inte är min mage, även om man kanske skulle kunna tro det...

I had a dream...

Måste bara berätta om min sjuka dröm jag hade härromnatten...
Måste bara först klargöra lite bakgrund:
1. Det är mycket bröllop på G runt om oss
2. Jag hänger en hel del på Tradera
3. Jag har en mormor som lovat att hon ska sy min bröllopsklänning om det nu blir aktuellt någongång
4. Jag har en familj som är sjukt bra på att baka

Drömmen handlade givetvis om att jag och Marcus skulle gifta oss (redan där skiter det ju sig, eftersom man inte kan gifta sig om ingen friar... :-)) Men iaf så var det väldigt dåligt om tid i vanlig ordning och vi hade varken fixat bröllopsklänning eller bröllopstårta och det var bara timmar till bröllopet skulle stånda. Då visar det sig att min mamma hade köpt en bröllopsklänning på tradera åt mig, problemet var bara att den var jätteful, men det spelade ingen roll sa hon, för jag skulle ändå bara ha den en så kort tid... (det ligger ju iofs ngt i det klart). Men det värsta fixade mormor till, hon sydde lite o fixade så att det blev okej ändå.
Nästa problem var då tårtan, inga problem det fixar mamma... Bara det att det blev en vetelängd som var formad som en tårta. Det gick lika bra det tyckte hon...

Nu vet inte jag om den här drömmen säger mig mer än vad jag egentligen tror. Men det känns som att allt skulle kunna vara en sanndröm, ja förrutom själva bröllopet då såklart... :-)

Men Marcus har iaf lovat att jag ska få en fin klänning till bröllopet och syrran har lovat att vi ska få en fin tårta, så det ska nog reda sig den dagen då vi väl är där... :-)

Surprise

Jag förstår att ni nu blir förvirrade när ni ser TVÅ nya inlägg inom loppet av typ 20 h, jag vet det är inte normalt på något vis, men jag känner lite bloggångest över min övergivna blogg, och kände just att jag hade en lite stund över den. Eller tja, rättare sagt jag borde plugga, men känner inte dugg för att göra det, då hittar man på de allra konstigaste anledningar till att slippa, tex att blogga lite på sin blogg som i vanliga fall uppdateras i runda slängar varannan månad.
Jag är inne i någon slags pluggsvacka, har inte alls kommit igång sen jullovet, och dessutom har vi tenta om typ 3 veckor lr så, det känns inte alls roligt, och drar ner min motivation ytterligare. Men det ska nog ordna sig, som med allting annat.
Jag är förmodligen lite av en blogg-holist, jag har ett 20-tal bloggar inlagda på favoriter som jag maniskt följer en 5-6 ggr om dagen i genomsnitt, vissa färre, vissa fler beroende på blogginnehavarens fallenhet att uppdatera. Så är det så att ni har ett väldigt högt antal  "all page hits" så är det förmodligen jag som har haft lite för lite att göra någon dag...
Ikväll ska jag jobba, har börjat med det lite smått igen, det funkar bra, men jag är ju i vanlig ordning väldigt osugen på jobbet innan jag väl kommer iväg, men väl där så är det faktiskt inte så farligt. Och så får ju grabbarna rå om varandra en liten stund utan att jag ska lägga mig i... Det är nog inte helt fel trots allt.
För er som har intresse av att veta hur de är med mina älskade djur, så är iaf lilla Sigge på sydliga breddgrader igen, i Laholm närmare bestämt. Den stackars hästan har snart bott över hela Sverige, och ändå bara haft en ägare. Sug på den. Stackars häst, det är tur att han inte är så känslig. Hoppas på att hitta en köpare snart, så att den här följetången kan ta slut någongång. Känns dock som en "never ending story"... Han har dock fått en ny diagnos på sitt blåsljud som tydligen var mkt bättre, synd att de kläcker det 2 år senare, och  XX(X) antal tusenlappar fattigare... Men inte är jag bitter!
Lilla Boy är kvar i Broakulla, jag har inte råd att ta ner honom tyvärr. Ögonen mår precis så dåligt som de har gjort det senaste året, och vi kan väl inte räkna med att det blir så mkt bättre tyvärr... Älskade lilla häst.
Nähä over and out för den här gången. Kanske att det blit lite bättre uppdatering här framöver, det är ändå rätt så skönt att få skriva av sig lite onödigt skraffs så där då och då.
Puss


26/1 Bonde-bröllop

Klockan är 20:00, Liam sover och jag ska drömma mig bort framför bonde-bröllpet på 4:an... Vissa gifter sig och bor på landet, medan andra förblir ogifta och bor i en lägenhet i stan... Inte är jag bitter ;-)


RSS 2.0