Uppdatering

Som Markku som klokt skrev, så är det ju såklart svårt att sätta sig in i fallet utan bakgrundsfakta, så därför lägger jag ut Thors mammas kompis brev som hon har skickat till div instanser och personer. För att följa hela denna tragedi hänvisar jag till Camillas blogg, där all bakgrundsfakta och uppdateringar om fallet finns.



Vad skulle du göra om ditt barn blev kidnappat?

Denna mardröm har drabbat min bästa vän Mia och det är anledningen till att jag skriver till dig.

Mitt namn är Camilla Gervide och jag skriver som sagt till dig å Maria Danielsson Wangs vägnar.
Hon befinner sig just nu i Los Angeles där hon desperat letar efter sin son Thor, som på Alla Hjärtans dag blev kidnappad och bortförd av sin far, Andrew Wang.
Thor är bara ett år gammal och han ammar fortfarande. Han har aldrig spenderat mer än ett par timmar ifrån sin mamma och han har aldrig sovit utan henne.
Nu har han inte sett sin mamma på över 7 dagar.

Mia befann sig i LA för att rättegången gällande Thor äntligen började närma sig sitt slut. Det har varit en upprivande och utdragen process som resulterat i att Mia både förlorat sitt arbete som lärare och skuldsatt sig upp över öronen.
Andrew har, under hela Thors liv, vilket i princip är längden av rättegången, inte haft något intresse av Thor, varken umgänges eller omvådnadsmässigt.
Han har inte betalat något underhåll eller velat träffa Thor mer än ett par gånger här och där sporadiskt.
Dessa gånger har Thor skadats både fysiskt och psykiskt eftersom Andrew visat stor aggression mot Mia och på samma gång låtit den gå ut över Thor.
Under rättegången har han konsekvent ljugit inför rätten för att slippa betala underhåll och avsaknaden av underhåll resulterade i att Mia och Thor näst intill hamnade på gatan.
De senaste månaderna har Andrew haft besöksförbud gällande både Mia och Thor efter en väldigt våldsam incident där Mia till slut fick låsa in både sig själv och Thor på en toalett i väntan på polisen.

Efter månader av uppslitande domstolsförhandlingar kom till slut det efterlängtade beskedet att Högsta domstolen i Kalifornien gav Mia ensam vårdnad om Thor, samt att hon kunde flytta till Sverige för att bygga ett bättre liv till Thor under förutsättning att hon flera gånger per år reser till LA så att Thor kan ha en relation till sin pappa. Andrew är även välkommen till Sverige om han så önskar.
I väntan på besked lyfte domaren av någon anledning Andrews besöksförbud.
När domen kom hade Andrew precis hämtat upp Baby Thor.
Han återvände aldrig tillbaka.

I en stad som Los Angeles där kriminaliteten är hård.står en kidnappad pojke inte högt upp på prioriteringslistan.
En amber alert har inte skickats ut då polisen inte finner Thors liv att vara i omedelbar fara.
Hela processen går smärtsamt långsamt och Mia kan bara se på medan dagarna går.
Risken att Andrew lämnar landet ökar för varje dag som går. Lyckas han föra Thor ut ur landet till sitt hemland Taiwan så kommer Mias son vara borta för alltid.

Som hennes bästa vän gör jag allt jag kan.
Jag kontaktar media, startar grupper och söker efter hjälp på alla platsen jag kan tänka mig.
Nätverket svenskamammor.com har byggt en hemsida till Thor med en efterlysning användbar information.
Där har även en insamling startats.
Mia har insett att, för att hitta sin son måste hon anlita privata krafter.
En privat detektivbyrå som till 100% kan fokusera på att hitta Andrew och Thor.
Men till detta behövs det pengar.
Mia har skuldsatt sig upp över öronen för att få vårdnaden om sin son och tiden går alldeles för fort för att hon ska hinna samla ihop tillräckligt med pengar.
Andrew kan i vilken sekund som helst lämna landet med Thor.

Jag ber om er hjälp.
Alla donationer, stora som små gör en enorm skillnad.
All press, uppmärksamhet och kocus på BabyThors försvinnande hjälper oss enormt.

Finns det nånting ni kan göra för att hjälpa Mia få tillbaka sin son?

Varma hälsningar,

Camilla Gervide

076-1678090

[email protected]
[email protected]

http://www.caluas.blogspot.com/
http://www.thorwang.com/
På dessa sidor hittar ni allt som rör kidnappningen av Baby Thor samt allt som media rapporterat om hittils.

Ps. Alla mina påståenden kan jag självklart visa dokumentation på.
Domslut, polisrapporter, ect.

Aerobics, nej tack...

Nyss hemkommer från "mammagympan" som jag i vanliga fall tycker är en trevlig tillställning. Den brukar innehålla mycket styrka, hantlar, och minimal koordination. Idag var våran ordinarie ledare inte där, utan idag skulle vi istället ha en liten spätta, strl typ 34, 50 kg lätt och väldigt muskulös, till ledare. (jo jag vet, jag är bara avundsjuk...) Och hon var min själ inte nyförlöst det ska jag tala om. Och inte blev det den vanliga gympan, som tom. en sånn som jag kan klara av, nä idag var det ett AEROBICS-pass, aerobic, jag HATAR aerobic, jag kan verkligen inte klara av att göra en massa grejer med olika kroppsdelar på en och samma gång, det funkar liksom inte, det blir kortslutning där uppe. Det är bara trams, en massa krims-kramsrörelser hit och dit, vid första tjolahoppsasteget, 20 sekunder in i passet, där tappade hon mig...
Vid de mest invecklade rörelserna fejkade jag att Liam var ledsen, så jag var tvungen att dalta lite med honom då och då. Men när det var som allra värst hade Liam BAJSAT, klart pojken måste ha en ny blöja, så himla tråkigt att jag var tvungen att gå och byta på honom just då. Typiskt... :-) Det var som en skänk från ovan...
Jaja nu är det över, och vi överlevde även det. Men tacka vet jag spinning. Cykla är inte svårt, att stå upp är inte heller så avancerat, och det är i princip det ända man behöver kunna koordinera, lagom tycker jag...
Annars är det väl inte så himla mycket nytt att förmedla, kan iofs vara att vi har blivit bjudna till ännu ett BRÖLLOP, och nä det är inte vårat den här gången heller... Det är trevligt med bröllop, så jag gillar det...


Inte min grej riktigt...

Om det är någon som har missat att stackars Baby Thor, har blivit kidnappad av sin egen far, så länkar jag detta här. Det är så hemskt tragiskt, hur kan man bara göra så. Jävla as...
Gå även gärna in och lyssna på sången som Camilla Gervide har gjort till Thor. Så himla fin.



Lilla Thor som har blivit kidnappad


Idioten som har kidnappat honom

Jag har stirrat döden i vitögat...

Igår vad jag så nära döden jag någonsin kommit... Jag var på spinning, och satan vad jag cyklade. Jo, jag vet att det är lixom själva grejen med spinning. Men jag trodde för ett tag att jag skulle dö på riktigt. Men ni vet, när man sitter där mitt emot den där hurtiga, smala, vältränade instruktören som bara ler HELA tiden och ser helt oberörd  ut av den enorma kraftansträngning som en annan håller på att kollapsa av, så är det ju helt omöjligt att ta det lite lugnt, skulle ALDRIG vika ner mig. Man har ju som bekant en liten släng av tävlingsmänniska i sig, på både gott och ont måste sägas, jag menar igår höll det på att ta livet av mig. Men som ni märker så överlevde jag, och det som inte dödar, det härdar... Ny dag, nya krafter...
            


Jag gillar förövrigt spinning, det är skönt att ta ut sig helt fullkommligt, och det är skönt att svettas, för då märkar man att man gjort ngt vettigt. (Sofie, du skulle sett mig igår, igår var jag SVITT... det rann både på armar och ben...;-) )
Har lite funderingar på att skaffa mig en motionscykel, men av framförallt 2 skäl, så gör jag det inte. Första och det största skälet är att Marcus typ skulle förbjuda mig, för att vi bor för trångt, och det förstår väl alla att man inte kan ha en motionscykel SYNLIG i lägenheten, så det får därför vänta tills vi köpt hus. Den andra anledningen är att det förefaller högst möjligt att jag kanske inte skulle cykla så mkt på den när det väl kommer till kritan, eller jag tror nog att jag hade cyklat, men inte i närheten av den fart och belastningen som man har på ett spinningpass. Som sagt, måste ha ngn att tävla med/mot...
Idag har jag och Liam varit och lekt lite med mina gamla dagisbarn m personal. Vi har grillat korv och myst i det härliga vintervädret. Jag gillar det här vädret, -5, snö, sol, klarblå himmel. Det är nice!
Förövrigt så ska jag snart jobba 3 veckor på min gamla avdelning, det ska bli riktigt roligt. 3 veckor är rätt så lagom, då hinner man inte ledsna, men samtidigt antar jag att man kommer känna att det är rätt så ok att vara hemma med Liam igen efter det.
I helgen vad vi på IKEA och köpte lite småplock, och på alla hjärtans dag-kvällen åt vi riktigt god mat som köpt här nere på "skafferi gastronomi", rekomenderas varmt...



På IKEA köpte vi bla lite isformar, till alla mina puréer som jag var så flitig och wookade ihop till våran son. Fina va?!!





Over and out, ska försöka hinna med och plugga lite oxå innan Liam vaknar.

Rösta på mig... Please!!!

Jag är rätt så sugen på att bli världens snyggaste brud... Så om ni skulle vilja vara så vänliga att rösta på mig så att jag blir årets omslagsbrud, så vinner jag en plåtning, o make, hårstyling o att få vara på "allt om bröllops" omslagssida. Jag kanske inte blir världens snyggaste brud för det, men kanske iaf en liten bit på väg... Så snälla hjälp mig med det! Och dessutom får ni chansen att vinna en skrivare, det är ju skitbra... Säg gärna till alla ni känner att rösta oxå! Tack för mig...

Tryck på följande länk: Årets omslagsbrud


Bröllopsmässa med Sofie

Idag har vi alltså varit på bröllopsmässa jag och Sofie. Vi hade mycket trevligt, och såg en massa fina klänningar, ringar och annat skraffs. Till min belåtenhet blev jag också vald till årets omslagsbrud.... :-)



Idag har GI-kosten bestått av följande:

Frukost: Bovete-gröt med linfrö, loppfrö och lite solroskärnor. 2 nyttiga smörgåsar med skinka och keso och ett glas vatten (allt intogs givetvis EFTER springrundan för bästa möjliga förbränning).


Lunch: Ska vi inte tala om, intogs på espresso house med Sofie.

Kvällsmat: Köttfärsröra med linser, pasta (fullkornspasta givetvis) och broccolisallad.


Syndernas förlåtelse...

Jag och min tjocka mage har skapat oss ett GI-liv, eller åtminstone har jag det, magen har inte fattat vinken riktigt än. I vilket fall så började vi innan jul, och det gick efter all förväntan, kilona rasade och jag var sjukt kaxig, och förväntade med ett ras på en 10 kg inom snar framtid. Och så kom julen, nyår, trettonhelgen, och tja ni vet alla de andra helgerna då man inte gör så mycket annat än att äta. Och väl tillbax till vardagen var man tillbaks på +- noll.
Trots idogt försök att än en gång bli av med detta fläskt, så har jag än sålänge kammat noll. Nä jag är inte skapad med det bästa tålamodet, jag vet.... Men kanske nått kilo iaf. Bara för att hålla hoppet uppe lixom. Jag både äter nyttigt och har börjat träna, så varför inte?!!
Ja okej, jag kan väl erkänna att jag syndade igår, och det är ingen synd man skojar bort, det var så långt ifrån GI man kan komma, frukost, lunch och middag.  Och ja, jag har ett visst mått ångest över det. GI- gudarna hade korsfäst mig om de hade haft möjlighet...
För jag tror att det sitter en hope GI-gudar där uppe i himlen och hånar oss galna människor, som sliter vårat hår för att bli av med fläsket. De sitter där uppe och satsar GI-guld på vilka som ska lyckas och vilka som ska förbli fläbbiga. I skrivande stund lovar jag att de sitter där uppe hånar mig och satsar hela sina familjer på att jag kommer gå runt som ett fläskberg i resten av mitt liv... In your face, imorgon ska jag ut och springa, INNAN frukost... Fatta vad många kolhydrater som förbränns då... Så ni kan redan nu leta upp något annat offer att håna... Så det så!

I övrigt har jag jobbat idag, det gick bra. Det blir fina pengar i slutänden...
Imorgon ska jag följa med Sofie på bröllopsmässa på slagthuset, ska se om jag hittar någon monter där de har karlar som friar... ;-)
Nähä, vi tar det så va. Dags att sova...


"Du skall icke ha några andra dieter vid sidan av mig."


Kvällens mat


Kvällen snacks


Beach -09

Obs! Jag vill bara klargöra att det faktiskt inte är min mage, även om man kanske skulle kunna tro det... ;-)

RSS 2.0