Lite tillägg

Vill bara tillägga att jag inte vet varför all text blev centrerad i förra inlägget, och jag pallar inte att ändra det... Sorry!
Och så vill jag oxå tillägga att det inte alls var medvetet att det på TV-skärmen skulle skrika ut olika bantningsmetoder med stora bokstäver. Vet inte om det var en ödets ironi, eller om det helt enkelt är de högre makterna som försöker rädda mig från fetmans undergång...

Och så skulle jag bara vilja tillägga att min 3 veckor långa arbets-sejour är över för denna gången, jag har pysslat ytterst mycket med dessa "utebarn "som i vanliga fall saknar ytterst mycket träning av det finmotoriska arbetet. Vi har varit flitiga, och jag är ytterst nöjd med vårat resultat. :-) Ska nog bli pysselpedagog i mitt nästa liv...










Kanske ska tillägga att temat är träd, om det är någon lyckats undgå det... ;-)


The same procedure...

Jaha så sitter jag åter ensam här hemma i soffan, med ett glas rödtjut, godis, tv och datorn...



Rätt så ok trots allt, men rätt så ensamt nu när Liam sover. Marcus är i Götet och svensexar Marcus Hällstrand. Nästa helg ska vi på deras bröllop, det ska bli himla trevligt. Dock ska Liam således vara borta från oss 2 nätter, har aldrig hänt tidigare, och det kommer kännas mycket konstigt. Men återigen är det väl mest hans mamma som kommer att lida. Själv ska han vara hos moster Jojje och Ante, där han med all säkerthet kommer ha det utmärkt bra och dessutom bli uppassad betydligt mer än här hemma.
Jag och Marcus ska alltså till Göteborg, där vi ska bo på hotell 2 nätter, det är lite lyx tycker jag, är inte riktigt van vid sånt lyxlir, känns dock som att det är lite feltajmat, då jag får ut i runda slängar 5000:- den här månaden. Men men, det ska nog lösa sig. Längtar till skatteåterbäringen, är mycket nöjd med årets skatteresultat... 
Förra helgen var jag i Helsingborg, och hälsade på Bodabrudarna. De hade en samkvämsresa med damlaget, vi åt gott och samkvämade på kvällen, det var mycket trevligt. Tack för att jag fick komma, det är ett härligt gäng, och jag ser fram emot att jag ska börja träna lite så snart jag får möjlighet...


Några av tjejerna (bilden är snodd på Bodabruk.se. Förlåt Markkuu!!)

Nähä nu det alldeles strax fotboll, Rasmus från start. Grattis! Fan så coolt, hoppas att Viktor får komma in oxå. Vågar mig inte på att tippa, är världens sämsta på det. Nöjer mig med att säga att jag hejar på Sverige!!


Välkommen hem älskling...

Så här passens gulligt mottagande fick jag idag när jag kom hem från mitt 9-timmarspass på förskolan. Ibland är det trevligt med en sambo som är pappaledig. Om jag fick blommor för att stilla ett dåligt samvete, då han ska ut och äta med sina kompanjorer en fredagskväll (=dödssynd) eller för att jag helt enkelt är  världens bästa, det förtäljer inte historien.



Min fredagskväll ser i övrigt ut ungefär så här:



Fuck GI, är man hemma själv (Liam sover så det räknas inte) en fredagkvällså får man äta precis vad som helst...

Jävla puckoidioter...

Idioterna har gjort inbrott i vår källare, i vårat förråd... Och stulit en massa saker som är våra. IDIOTER! Skaffa er ett jobb vet ja, istället för att råna sånna som oss. Det har varit inbrott, jag tror det var 6 st förråd i våran källare. De har snott en massa kläder och annat kraffs. Men de var ju iaf gulliga och lämnade kvar Marcus tennsaker från när han föddes, och lilla hårtussen som de klippte av när han var liten låg också kvar på golvet, de har alltså tömt ut det från en väska, men väskan saknas. Så kanske har de lite hjärta, eller förmodligen så tyckte de att det var jobbigt att asa med sig det oxå.
Jag blir så förbannad, usch, hoppas att de har roligt med mina kläder, särskilt mina ridkläder har de säkert stor nytta av. Pissråttor!!!!


Så här går det för pissråttor, bara så att ni vet...

RSS 2.0